Ook TCT continueert uitgifte nieuwe vergunningen

De leiding van het ministerie van TCT is bij de vorige regering vaker in opspraak geraakt betreffende het a la dol verstrekken van trajectvergunningen. Dagblad Suriname verneemt dat deze trend ook gecontinueerd wordt door de VHP-Abop regering, wat tot grote ergernis leidt bij de bushouders. “Wanneer zal men hiermee stoppen? Wat we nu zien is niets anders dan continuering van het beleid van de vorige regering en dat is heel jammer”, luidt een opmerking uit de bussector.

Het is nog niet duidelijk hoeveel nieuwe vergunningen zijn uitgegeven. Het verwondert de bushouders waarom er hiermee gecontinueerd wordt. Het is alom bekend dat het particulier busvervoer verzadigd is met bussen en dat er behoefte is aan nieuwe trajecten en ordening van de bussector. Er zijn vele pogingen gewaagd om de sector te ordenen, echter tevergeefs. De vorige regering had vergunningen uitgegeven op onder andere de trajecten PHT, PLB, PSB, PKS, PL en PO. De verwachting is dat op deze wijze de chaos in de bussector verder zal toenemen.

error: Kopiëren mag niet!