Ook Jones vraagt duidelijkheid over hoge stroomtarieven

Ook NDP-parlementariër Ebu Jones wilt duidelijkheid van minister David Abiamofo van Natuurlijke Hulpbronnen hebben of de stroomtarieven al dan niet stilzwijgend verhoogd zijn. Tijdens de technische behandeling van de begrotingen over 2020 dinsdag in De Nationale Assemblee (DNA) merkte de NDP’er op ook berichten te hebben ontvangen van burgers, die recent met hoge stroomtarieven vanuit de NV EBS zijn geconfronteerd. “Burgers die gewend waren SRD 300 aan stroom te betalen per maand, betalen nu SRD 1200. Er is zelfs een geval van een meneer die SRD 450 per maand betaalde en nu geconfronteerd wordt met een rekening van SRD 3000 plus. Dat is onbegrijpelijk”, benadrukte de volksvertegenwoordiger uit Nickerie. Afgelopen maandag had Abop-fractieleider Dinotha Vorswijk ook al gewag gemaakt van dit probleem. De regering komt echter pas volgende week aan de beurt om de gestelde vragen te beantwoorden.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: