Online registratieplatform voor landsdienaren

Het ministerie van Binnenlandse Zaken (BiZa) heeft dinsdag een online-registratie platform voor landsdienaren gelanceerd. Minister Bronto Somohardjo van BiZa heeft vol enthousiasme symbolisch de eerste registratie gedaan, zo schrijft de Communicatie Dienst Suriname.

De online-registratie is bedoeld voor de landsdienaren die zich nog niet hebben geregistreerd. Volgens minister Somohardjo is het platform, dat als een helpdesk gezien kan worden, gecreëerd om kosten te besparen.  De helpdesk is bereikbaar van acht uur ‘s morgens tot acht uur ‘s avonds. 

De minister hoopt in december al een duidelijk beeld te hebben van de status van alle landsdienaren, zodat het personeelsbeleid efficiënt gemaakt kan worden. Hij doet een oproep aan alle landsdienaren die zich nog niet geregistreerd hebben, om dit alsnog te doen. Het doel hiervan is om duidelijkheid te brengen in hun rechtspositie. Als alles in kaart wordt gebracht, kan het ministerie overgaan tot het zoeken naar oplossingsmodellen die doelgericht en duurzaam zijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: