Man (36) verdacht van mishandeling echtgenote

De 36-jarige A.P. is zaterdag 30 oktober aangehouden door de politie van het bureau Flora, nadat zijn echtgenote aangifte tegen hem had gedaan, zo bericht het Korps Politie Suriname zondag 8 november.

Het slachtoffer verklaarde tegenover de politie. dat ze ruzie had gekregen met haar partner en daarbij door hem was geslagen. Zij werd met een geneeskundige verklaring voor medische behandeling verwezen naar een arts, aangezien zij letsels had opgelopen.

A.P. werd opgespoord en aangehouden. Tijdens zijn verhoor ontkende hij de vrouw te hebben geslagen. Hij beweert de vrouw per ongeluk gestoten te hebben, waardoor zij tegen de voordeur belandde en ten gevolge daarvan verwondingen opliep.

De vrouw heeft een neusbloeding, bloeding aan haar rechteroog en blauwe plekken aan haar bovenarm opgelopen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: