Artiest Little Loba en muziek

De zanger Little Loba is vanaf zijn kinderjaren  actief in de muziekwereld. Dagblad Suriname verneemt het volgende over de artiest van Mc Vuure. Hij is vanaf december wederom de studio ingedoken. Zodoende heeft hij in september, samen met artiest Fress Warren,  het nummer ‘Taki Snel’ uitgebracht. Hij heeft in 2014 ook een Europa tour mogen doen in samenwerking met artiest Lova Lova. Hij is drie keer richting Nederland geweest om muziek te maken. Het nummer ‘Ma ani wani tang asoe’ is een nationale hit die de zanger op zijn naam heeft staan. Hij werkt momenteel aan een aantal projecten. Het is heel moeilijk nu met de covid-19 situatie wat optreden betreft. Desondanks geeft de zanger mee: ‘standby voor action’. Mc Vuure doet ook aan promotie voor Little Loba.

error: Kopiëren mag niet!