597 Rage Room in Suriname

Als jij je agressie wilt ontladen dan ben je in ons land terecht bij 597 Rage Room. Dagblad Suriname verneemt het volgende van eigenaar Andy Darthuizen. Hij had persoonlijk te maken met agressie en bezocht toen een rage room. Het helpt echt en ik voelde me na elke sessie opgelucht. Als gevolg van mijn eigen ervaring nam ik het initiatief om met “597 Rage Room” te starten in Suriname. ‘ Ik weet namelijk heel goed hoe landgenoten, Surinamers, hun ‘cool’ bijvoorbeeld in het verkeer, bij huiselijk geweld kunnen verliezen. Kortom als je zin hebt om te slaan, in plaats van anderen in je omgeving en jezelf in problemen te brengen,  kom bij ons. Microwaves, Televisies, Computers etc etc, spullen om te Basteren. 597 Rage Room is de enige stress relieve room in Suriname waar je op een verantwoordelijke manier je boosheid mag uiten, of gewoon voor de fun spullen komen basteren, aldus de eigenaar. Er worden drie pakketten in verschillende prijsklassen aangeboden. Met inachtneming van de covid-19 regels mag een ieder best wel een bezoek brengen aan 597 Rage Room.  Zij werken volgens afspraak. Contact maken kan op het nummer 8284100.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: