Rugtassen project voor Suriname

Vixz Project in samenwerking met Stars4Su/Lotus Group heeft een rugtassenproject gedaan voor Suriname. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie hierover.  De huidige algemene situatie rond Covid-19 en de economische situatie daaromheen zijn aanleiding geweest voor de inzet van het team. Zij hebben 50 rugzakjes voor kinderen van basisscholen bij elkaar gebracht. 10 van de rugtassen zijn bestemd voor het district Nickerie. De verzending van de rugtassen is mogelijk gemaakt door Surinam Service Line Utrecht. Met behulp van een lijst welke werd samengesteld via contactpersonen in Suriname zullen de tassen verdeeld worden. Vixz Project is al ruim 10 jaar actief in de muziekscene. Het begon allemaal in 2011 met een samenwerking voor productie & promotie van zes uitgebrachte CD’s over de afgelopen jaren in Nederland. Vanaf 2018 is de focus gericht op het begeleiden van de solo artiesten Sadhana Lila, Wietwa, MS Anj en Dpeck.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!