Moeder van Asago heengegaan

Het nieuws over het heengaan van de moeder van de bekende Jolanda Wassenaar ging viraal op social media. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Jolanda Wassenaar. ‘Adeline Haft, is de moeder van Asago geweest en zij heeft op haar eigen manier een grote bijdrage geleverd aan het voortbestaan van de toneelgroep. Ze was haast op elke opvoering aanwezig. Er is een foto van haar waarbij ze bezig is de drum te bespelen, en die foto bewonder ik steeds omdat ik niet wil geloven dat zij het is. En ik mis haar nu al. Een zeldzame vrouw, trouwe moeder met wie je al je plannen kon bespreken. Scholing van haar kinderen was heel belangrijk voor haar. De dag van teraardebestelling is nog niet bekend’aldus Wassenaar. Het heengaan van de moeder van Asago is een groot verlies voor de toneelgroep. Dit alles terwijl de groep ook nog in het afgelopen weekend afscheid heeft genomen van wijlen, het lid Jerrel Vierklau.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: