Entertaining team Sasra versterkt met 2 leden

Entertaining team Sasra heeft twee nieuwe leden erbij. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van de manager van Sasra.  A. J. Niesha Amatasidik en Farahnaaz Chiragali zullen het team versterken. Beide dames zijn heel jong en enthousiast over hun samenwerking met Sasra. De groep die muziek zal produceren onder de naam Sasra bestaat nu uit 6 leden. Sasra wenst heT team heel veel succes toe en heeft belooft enkele geweldige producties neer te zetten. Verder vraagt Sasra aan de totale Surinaamse samenleving om hen als groep de nodige ondersteuning te geven bij het uitvoeren van hun plan. Dit kan makkelijk door ze te volgen via social media en hun producties zoveel als mogelijk te delen. Together we can make a difference.

Niesha Amatasidik, is een Surinaamse met passie voor muziek. Zij is benaderd door de manager van Sasra, AJ, nadat zij samen een nummer hadden gedaan. AJ was onder de indruk van haar stem en vond dat zij precies past in de plannen die Sasra in petto heeft voor de komende tijden.

Farahnaaz Chiragali is benaderd nadat zij een video had geplaatst van een liedje dat zij had opgenomen met haar mobiele telefoon. De gebroeders Sasra waren onder de indruk. Farah  heeft intussen enkele producties op haar naam staan. Ze deed haar eerste videoclip samen met Niesha Madaran. Intussen staat een productie van Farah ready voor de launch. Haar eerste productie bij Sasra wordt een mashup. Ook zij past precies in de plannen van Sasra voor de komende tijden.

error: Kopiëren mag niet!