Readytex Art Gallery gereed met expositie In The Face Of Change

Na maanden van stilstand staat Readytex Art Gallery weer gereed met een expositie. Dagblad Suriname verneemt de volgende informatie van de Gallery. Het wordt een groeps expositie, onder de naam: In The Face Of Change. Vanwege de huidige situatie, Covid-19 is er afgezien van een openingsreceptie. De deelnemende kunstenaars zijn Reinier Asmoredjo, Kenneth Flijders, Shaundell Horton, Sri Irodikromo, Rinaldo Klas, John Lie A Fo, Kurt Nahar, Sunil Puljhun, Dhiradj Ramsamoedj, Kit-Ling Tjon Pian Gi, Roddney Tjon Poen Gie, René Tosari, Wilgo Vijfhoven en Hanka Wolterstorff. De familie van wijlen Soeki Irodikromo heet ook twee nieuwe, nooit eerder getoonde werken van hem,  uitgeleend voor de expositie. De expositie duurt van 6 november tot en met zaterdag 28 november.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: