Shassie Soekha lanceert videoclip ‘Room Jhoom Mix’

De song Room Jhoom Mix gedaan door de Surinaamse zanger Shassie Soekha is gisteren,op  2 november uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt het volgende hieromtrent. Shassie Soekha is al 33 jaren actief in de muziek scene. ‘Room Jhoom Mix, het nummer is gezocht door Susoundz en ik vond het een mooi lied. Het is een bestaand nummer maar wel een beetje verwesterd. De opnames van dit project zijn gedaan in Susoundz studio van Sandeep Narain. De manager van muziekformatie No Merxi, Rick Dhanai, Tripel R Promotion, KRS royal en The boss promotion staan achter dit project’ aldus de zanger. Het is uitgebracht met een videoclip gedaan door Sandeep Narain. Het nummer is al te beluisteren via social media, You Tube

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: