Artiest Roberto Zeeuw & Good Times

De Surinaamse artiest Roberto Zeeuw heeft gewerkt aan het lied,  bekend onder de naam ‘Sondro yu’. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Roberto.  ‘Asgar Koster en ik zijn al voor een lange periode goed bevriend met elkaar. In het verleden zijn wij ook vaker een samenwerking aangegaan in de muziekscene. De beat van dit nummer zag ik toevallig langskomen op zijn facebook timeline en ik vroeg hem meteen of ik me kon aansluiten bij dit project genaamd Good times. Als reactie hierop stuurde hij mij vervolgens de beat’ aldus de artiest.  Roberto Zeeuw woont momenteel op Curaçao. Hij is sinds 1998 actief geweest in de Surinaamse muziekwereld en wel ten tijde van de STVS soundmix show. Hij heeft ook aan verschillende contesten meegedaan. Maar wat betreft originele muziek is hij sinds 2003 mee bezig. Kort hierna vertrok hij naar het buitenland om toch nog verder te gaan met zijn muziekcarrière.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!