De carriere van de artiest Dat-Way

De artiest Dat-Way is actief bezig in de muziekscene. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Mc Vuure. Dat-Way staat momenteel gereed met zijn nieuwe song. Hij heeft een korte tour en opnames in Parijs achter de rug. De titel van zijn nieuwe song is Dat-Way a basi. De zanger is een jonge talent en stelt zich open voor de groei van zijn muziek carrière. Dit is de voornaamste reden dat hij vaak is gaan samenwerken met collega artiesten. De zanger noemt zichzelf ‘baas, ’ dit op basis van zijn talent. Hij wenst uiteraard om meer te gaan doen wat muziek betreft. Mc Vuure is belast met de promotie. De zanger staat gereed voor een aantal live shows in het Franse gebied. Voor Suriname lukt dat momenteel helaas niet vanwege de huidige Covid-19 situatie.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: