Echtpaar Mangalie – Ori gehuldigd vanwege gouden huwelijk

Op zaterdag 31 oktober vierden Mangalie Jaiperkash en Ori Radjwantia hun 50ste huwelijksjaar. Dagblad Suriname verkreeg hierover de volgende informatie van BIC Wanica Zuid-Oost. Echtgenoot  Jaiperkash is geboren op 2 juni 1949 in het district Suriname. Hij is het 4e kind uit een gezin van 9 kinderen. Hij heeft de lagere school (O.S. Livorno) doorlopen, alsook de U.L.O. (Van Seypesteynschool). Hij begon vanaf zijn 17e te werken en wel als boekhouder bij het confectiebedrijf Rajaha. Op zijn 28e, nadat eerder genoemd bedrijf zijn deuren sloot, begon hij zijn eigen veevoer bedrijf. Dit heeft hij 25 jaren gerund. Als hobby had hij voetballen. Echtgenote Radjwantia Mangali – Ori is geboren op 28 april 1952 in het district Suriname. Ook zij heeft de Lagere school (Rahanschool) en de U.L.O. (Sarasvatie) afgerond. Zij heeft daarna een type cursus gevolgd. Het echtpaar heeft 4 kinderen en 3 kleinkinderen. Geduld, trouw en respect hebben ervoor gezorgd dat het echtpaar nog bij elkaar is. Alle kinderen van het echtpaar zijn goed terecht gekomen. Een dochter zit in de verpleging, terwijl de andere ambtenaar is. Wat betreft de zonen is de ene technisch man bij een security bedrijf, terwijl de andere ambtenaar is. Het echtpaar kreeg bezoek van districtscommissaris Mohamed Shafiek Goelaman van Wanica Zuid – Oost. De dc heeft zoals gebruikelijk,  een enveloppe overhandigd aan het echtpaar. Verder kregen zij een bloemstuk, een kaart en een ingelijste foto als aandenken.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: