Reacties na heengaan James Bond acteur Sean Connery

Sean Connery heeft diepe indruk gemaakt als acteur, zo blijkt uit de reacties op het overlijden van de Schotse acteur op negentigjarige leeftijd. Niet alleen op het witte doek heeft Sean Connery zijn sporen verdiend door James Bond een gezicht te geven. Ook achter de schermen was hij grensverleggend in hoe acteurs zijn gaan onderhandelen over hun inkomsten, zeggen regisseur Ate de Jong en filmjournalist René Mioch. “Acteurs als Harrison Ford en Bruce Willis hebben hier veel van geleerd.” Volgens regisseur en filmproducent Ate de Jong heeft Connery ervoor gezorgd dat acteurs beter zijn gaan nadenken over wat ze waard zijn en daardoor beter zijn gaan onderhandelen over geld. “Hij eiste dat hij ook een deel van de winst kreeg van de films”, zegt De Jong. Ook film liefhebbers in Suriname heeft het nieuws bereikt, enkele reacties op social media zijn het volgende. R schreef, Ojee was ook altijd een fan van hem, M schreef, Mijn meest favoriete acteur, de enige echte. Zooo triest, L schreef Ik blijf nu single…. Zodoende regent het van reacties, condoleance berichten nadat het droevig bericht over zijn heengaan op social media verscheen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: