Bond Personeel Luchthavenbeheer op paraat over kwestie geïndexeerde lonen

Het bestuur van de Bond Personeel in dienst van NV Luchthavenbeheer (BPLB) heeft haar leden gevraagd om paraat te zijn. Het bestuur is aan het beraden. In een circulaire wordt aangegeven dat de BPLB met grote bezorgdheid via een persconferentie van de president het standpunt van de regering heeft vernomen, namelijk dat deze een tegenstander is van geïndexeerde lonen en dat ze in principe hiervan af willen. “Uw organisatie is en blijft van mening dat indexering van de lonen in de negentiger jaren een goed en weloverwogen besluit is geweest, welke met veel strijd is afgedwongen om aan de verdere verarming van de werknemers een halt toe te roepen. Deze verarming als gevolg van de voorthollende inflatie is het gevolg geweest van een slecht gevoerd economisch en corruptief beleid van politieke gezagsdragers. Het bestuur is naar aanleiding van de ontstane situatie zich aan het beraden over te nemen stappen en vraagt u om vanaf nu paraat te staan om de instructies op elk gewenst moment op te volgen. Strei de fu strei, wi no sa frede, Gado de wi fesiman!”, aldus voorzitter Lloyd Read van de Bond Personeel in dienst van NV Luchthavenbeheer.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: