De huidige carriere van Badderman

De populaire artiest Badderman werkt hard aan zijn carrière. Dagblad Suriname verneemt het volgende over hem via Mc Vuure. Men mag veel meer van de artiest verwachten. Er staan heel veel samenwerkingen op schema. Samenwerkingen met Nederlandse en Surinaamse artiesten. ‘Mi An’gai’ is zijn recent uitgebrachte song. Het is een mix van dancehall en old school bubbling. Hij heeft het nummer zelf geschreven met tussenkomst van zijn broer Lanko. De opname is gedaan in TMG studio van Timothy. De verfilming lag in handen van Self Made. Badderman is momenteel woonachtig in Amsterdam. Als artiest zegt hij dat de covid-19 situatie alles heeft vertraagd, en hij heeft ook daaronder te lijden. Blijft u mij volgen voor me komende producties, waaronder mijn EP.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!