Donatie ziekenhuisbed aan behoeftige persoon

Een behoeftige persoon uit onze samenleving is blij gemaakt met een ziekenhuisbed. Dagblad Suriname verneemt het volgende over deze donatie. Het is een spontane besluit van donatie geworden tijdens de rolstoel verdeling in Elegance Blue Grand Cafe. ‘De behoeftige is blij gemaakt met een rolstoel. Maar ze had ook een ziekenhuisbed nodig om ontslagen te worden uit het ziekenhuis vanwege haar gezondheidstoestand. De direkteur / eigenaar van Savers Paradise was gelijk bereid om het ziekenhuisbed te doneren. Het mooie ziekenhuis bed is gekocht bij het bedrijf,  Van Axel Dongen Revalidatie Service. Wij kregen een korting en het bed werd netjes gespoten en geserviced alvorens is geleverd thuis bij de patiënt’ aldus Sima Jimidar, CEO Skin Glanz. Zij is belast geweest met uitvoering van het geheel.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: