Controle voor Centrale Markt

“Eindelijk kon ik vandaag rustig mijn boodschappen doen zonder gestoord te worden. Van het voetpad kon ik goed gebruik maken en de Covid-maatregelen kon ik goed in acht nemen”, zegt een burger aan de krant. Niet alleen deze burger, maar anderen waren blij met de controle die gedaan werd nabij de voorgevel van de Centrale Markt. Er werd gezorgd dat de illegale verkopers niet meer mee konden verkopen. De illegale verkopers geven het niet op.

Milton gaf aan dat de illegale verkopers nu net aan de overkant van de Centrale Markt nabij de Dr. Sophie Redmondstraat staan te verkopen. “Daar is het nog erger. Het is helemaal ingepakt en nu kan je helemaal niet lopen. Er is al geen voetpad en dan zitten de illegale verkopers de voetgangers in de weg”, zegt Milton. Het ene probleem is nauwelijks opgelost of er schuift er een andere aan. Maar tot zover ben ik blij dat er voor controle is gezorgd. “De illegale verkopers trekken de bezoekers van de Centrale Markt, daardoor hadden de bezoekers ook veel meer keuze te maken voor ze de markt in kwamen”, zegt een standhouder. “Ik hoop dat de controle niet alleen voor een dag geldt. De vensters zijn er dagelijks, dus ik ga ervan uit dat er dagelijks controle gedaan zal worden”, zegt een taxichauffeur, die dagelijks in de omgeving van de markt zijn hossel doet.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: