Roy Bhikharie neemt geen genoegen met harde-schijf-verhaal Martin Schalkwijk

Roy Bhikharie, voorzitter van de Progressief Verheffende Partij (PVP), neemt totaal geen genoegen met het harde-schijf-verhaal van de socioloog Martin Schalkwijk. Schalkwijk zei onlangs aan ABC radio het volgende: “De data wordt nu naast elkaar gelegd. Je moet de juiste data hebben om tot besluiten te kunnen komen. De minister is met de harde schijf weg. Ik heb ook nooit een lijst gezien met al de leningen die we gehad hebben.” Tegenover Dagblad Suriname plaatst Bhikharie zijn kanttekeningen over deze statement.

“Als een harde schijf gestolen is dan kan niets meer achterhaald worden? Wat voor onzin is dit? Men weet toch wie de eindverantwoordelijke is geweest bij CBvS en het ministerie van Financiën?”, benadrukt Bhikharie. Hij voert aan dat de huidige regering meermalen het woord corruptie in de mond heeft genomen, en het voornemen heeft om het gestolen geld terug te halen. Het is niet de kleine man die corruptie pleegt en de staatskas leeghaalt, attendeert Bhikharie. “Wie zou dat geld gestolen kunnen hebben? Het zijn toppers binnen de politieke partijen. Wat voor stukken zoekt men dan? Houd de eindverantwoordelijke aan. Het lijkt alsof bepaalde personen juist beschermd worden.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: