5 nieuwe Covid-19 besmettingen

Het aantal positief geteste personen bedraagt woensdag 5, aldus de ‘s avonds bijgewerkte Covid-19 website. Er zijn dinsdag 147 tests uitgevoerd. Zeven personen zijn genezen verklaard. Tijdens de persconferentie van de regering woensdagavond over crisisbeheersing uitte president Chandrikapersad Santokhi zich positief over de ontwikkelingen rond Covid-19. De dalende trend in het aantal dagelijkse besmettingen stemt hem positief, ‘maar we zijn er nog niet, we zijn nog niet bij zero’.

Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt 35. 296 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 4, en 18 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 22 Positief geteste personen bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 5.192.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: