Satte Pe Satta remake is officieel stopgezet

De ambitieuze plannen van Farah Khan om Raj N Sippy’s Amitabh Bachchan-kaskraker Satte Pe Satta opnieuw te maken, zijn nu stopgezet. Ze kon de geschikte  hoofdrolspeler gewoon niet vinden! Farah ging eerst naar Hrithik Roshan, die ja noch nee zei. Hij hield haar maandenlang in de spanning en zei uiteindelijk af, blijkbaar omdat hij na Agneepath geen nieuwe Bachchan-remake wilde doen.

Farah benaderde Akshay Kumar en beproefde zelfs haar geluk met haar Om Shanti Om-held Shah Rukh Khan die een beleefd maar krachtig nee zei. Nu er geen ideale opties meer zijn, heeft Khan blijkbaar haar remake plannen voor Satte Pe Satta laten varen.

Een andere bron voegt eraan toe dat de new-age copyrightregels het voor iedereen moeilijk maken om een ​​ongeautoriseerde remake te maken. “In 1982 maakte Raj Sippy een onofficiële remake van Stanley Donen’s Seven Brides For Seven Brothers. Maar nu de copyrightregels zo rigide zijn, zou het moeilijk zijn om Satte Pe Satta te doen zonder de relevante wettelijke toestemming ”, zegt een goed geïnformeerde bron.

error: Kopiëren mag niet!