Suniel Shetty niet benaderd voor Fighter

Speculatief entertainmentnieuws wint aan populariteit in India. Het laatste “nieuws” dat de ronde doet, is dat Suniel Shetty de vader van Vijay Deverakonda zal spelen in de Karan Johar-productie van de actiefilm Fighter.

De door Jagganath Puri geregisseerde actiefilm presenteert Ananya Pandey als de co-ster van Vijay. Ik vroeg Vijay eerst naar de castingcoup in zijn film. De jonge superster die in Europa is, had geen idee. “Ik ben hier helemaal niet zeker van (Suniel Shetty’s aanwezigheid in Fighter). Ik ben niet geïnformeerd. “

Het was Suniel Shetty die eindelijk verduidelijkte: ‘Neeee. Ik ben niet eens benaderd voor dit onderdeel. Waar komt dit vandaan? ” We zouden graag willen weten waar dergelijke gefabriceerde roddels vandaan komen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: