Sapna Pabbi over oproep door Narcotics Control Bureau

De laatste tijd waren er berichten die de ronde deden dat actrice Sapna Pabbi, die met wijlen acteur Sushant Singh Rajput in Drive had gewerkt, ondergedoken is nadat ze was opgeroepen door het Narcotics Control Bureau (NCB). De NCB onderzoekt momenteel een drugszaak in Bollywood die aan het licht kwam tijdens het CBI-onderzoek naar de dood van Sushant.

Donderdagavond ging Sapna Pabbi naar haar Twitter- en Instagram-account om te reageren op de berichten. “Ik vind het jammer om speculatieve berichten in de media in India te zien dat ik onvindbaar ben of vermist ben. Ik ben weer thuis geweest in Londen om bij mijn familie te zijn en als zodanig hebben mijn advocaten dit al gecommuniceerd met de autoriteiten in India die volledig op de hoogte zijn van mijn verblijfplaats, ‘schreef ze.

Naar verluidt kwam Sapna’s naam naar voren toen de NCB Agisilaos Demetriades, de broer van Arjun Rampal’s vriendin Gabriella Demetriades, ondervroeg. Volgens berichten had de NCB dinsdag buiten haar woonplaats een dagvaarding geplaatst, maar kreeg geen reactie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: