Man (55) aangehouden verdacht van toebrengen kapwonden aan zus


Het Korps Politie Suriname bericht, dat de 55-jarige J.C. te Snesi Kondre woensdag 14 oktober, na afstemming met het Openbaar Ministerie, in verzekering is gesteld voor het toebrengen met een scherp voorwerp van kapwonden aan zijn zus met wie hij een woordenwisseling had. Ook wordt hij verdacht van vernieling.

Tijdens de ruzie probeerde de zus zichzelf in veiligheid te brengen, toen zij opmerkte dat haar broer een scherp voorwerp pakte.

Om erger te voorkomen rende het de vrouw een woning van een tante binnen en deed de deur van de woning op slot. De man trapte echter tegen de deur, drong de woning binnen en bracht zijn zus de verwondingen toe. 

Door agenten van de post Snesi Kondre is de verdachte aangehouden en overgedragen aan de recherche van regio Oost.

error: Kopiëren mag niet!