Man (34) overlijdt na slag op het hoofd met stuk hout tijdens burenruzie

De 34-jarige Giovanni Anipa is maandagavond in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden aan de gevolgen van een slag met een eind hout op het hoofd door een buurman tijdens een burenruzie. Dit bericht het Korps Politie Suriname.

Uit het voorlopig politieonderzoek blijkt, dat de echtgenote van Giovanni ruzie zondagochtend kreeg met hun 24-jarige buurman S.B. Giovanni ging zich met de ruzie bemoeien waarbij een vechtpartij ontstond tussen hem en B. 

S.B. bewapende zich op een moment met een eind hout en sloeg Giovanni daarmee op het hoofd. Door die slag raakte Giovanni zwaar gewond. Hij werd per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gebracht waar hij de volgende dag overleed.

S.B. heeft zich dinsdag 27 oktober gemeld bij de politie van het bureau Geyersvlijt en is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor onder andere doodslag en zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende. 

Het lichaam van Giovanni Anipa is ter obductie in beslag genomen. Dit strafrechtelijk onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: