Lions Club Kwatta deelt voedselpakketten uit

Afgelopen week heeft Lions Club Kwatta voedselpakketten uitgedeeld aan minderdraagkrachtigen in de gemeenschap. Na een screening zijn deze pakketten uitgedeeld in Paramaribo, Wanica, Saramacca en Commewijne. Dit project heeft de club in totaal SRD 30.000 gekost.  Tijdens een gesprek geeft president Ganesh Laigsingh van de club aan dat het fundspending-project mogelijk is geweest dankzij een hoofdsponsor die anoniem wil blijven. De burgers waren heel blij met hun pakket en gaven aan dat het heel goed gebruikt zal worden. De president van Lions Club Kwatta wil de sponsor heel hartelijk bedanken voor de ondersteuning. “Ook verkoopt Lions Club Kwatta in verband met Divali de welbekende 100% vegetarische Divali-broden. Bedrijven en individuelen kunnen tot en met 31 oktober 2020 hun bestelling plaatsen bij de leden van de club.”

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: