Motivatiedag voor kinderhuis Hoop voor Kinderen

Skin Glanz heeft met haar team een motivatiedag georganiseerd voor de kids van kinderhuis Hoop voor Kinderen. Dagblad Suriname verneemt het volgende hierover van CEO Sima Jimidar. ‘We Zijn benaderd voor zo een motivatiedag. Het team besloot toen om het niet op de normale manier te doen. Selectief heeft een groep van ongeveer 25 kinderen, een gezichtsbehandeling van Skin Glanz gehad. Er was ook gezorgd voor een warme maaltijd door Roshnie’s catering. Hoewel het vanwege Navraten een vegetarisch maaltijd was, zijn alle kinderen aan hun trekken gekomen. Het is een mooie zaterdag geworden, alle gezichten zagen er “shinny and glanzzy” uit. De reacties van de kids waren leuk. Skin Glanz met haar team heeft met dit sociaal project wederom een voldaan gevoel bij de kids teweeg gebracht’ aldus de CEO. ( Foto: Regillio Derby)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!