Neuropsychologe: “Nieuwe normaal geen goede invloed op mensen met negatief zelfbeeld”

Sila Kisoensingh, die als neuropsychologe dagelijks personen begeleidt in haar praktijk, vertelt dat de huidige Corona situatie ook voelbaar is in haar sector. Covid-19 heeft op bijna iedereen invloed, omdat de normale manier van leven helemaal op een ander spoor is gebracht, vertelt Kisoensingh. “Het nieuwe normaal waarover wordt gesproken, is in principe niet normaal.” Zij verduidelijkt dat mensen met elkaar willen zijn. Als sociale wezens hebben maatregelen als afstand houden en niet samenzijn, een negatieve impact op ons. “Juist de mensen, die al in moeilijke omstandigheden verkeerden en beschikken over een negatief zelfbeeld, worden nog meer in de negatieve spiraal getrokken”, aldus de neuropsychologe.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: