Jaardag en Tinnen bruiloft voor Trees Ralim

De Surinaamse veelzijdige artiest Trees Ralim heeft gisteren haar jaardag en ook haar Tinnen bruiloft, 10 jarig huwelijk, mogen gedenken. Dagblad Suriname verneemt het volgende over Trees. Zij is de bekende zangeres van legendarisch song “ini wan dren”, bekend van het Suripop podium. De zangeres heeft dit nummer samen gezongen met collega artiest Bryan Muntslag. In een gesprek zegt zij het volgende over haar 50ste jaardag en haar huwelijksjubileum. “Vanwege de huidige situatie is het een vrij rustige dag. Wel werd zij verrast door heel veel felicitaties, ik voel me echt jarig’. Op de vraag wat het geheim is achter dit 10-jarig huwelijk zegt ze: elkaar aanvullen, ondersteunen, bijstaan in moeilijke tijden en steeds vertrouwen in een voor elkaar, de liefde blijft daardoor ook leven”. Over haar carrière geeft ze mee, je bent altijd bezig met muziek. Al ruim 2 jaren als show regisseur, belast met de organisatie voor BCM Entertainment. Geen optredens, de reden daartoe is dat zingen meer een hobby is voor mij’ aldus Trees Ralim.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: