‘Te mie lobi mie law’ de nieuwste song van zanger Nreal

De artiest Nreal heeft zijn nieuwste song ‘Te mie lobie mie law’ uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt het volgende hierover. Hij is nu woonachtig in Parijs. Jelly Man, bekend van Aleke Roots Festival. Hij komt sterk terug met het nummer ‘Te mie lobi mie law’. De artiest werkt momenteel aan reggea muziek. Hij vertelt aan Mc Vuur dat hij als artiest niet zal blijven zitten. ‘Met muziek breng je leven naar de mens. Hiermee kun je een groep mensen ook rustig houden. Met de huidige Covid-19 is het ook niet makkelijk. Maar ik zet het door’ aldus de artiest. De samenwerking met Fredje Studio heeft dit resultaat opgeleverd. Nreal is heel druk bezig met het werken aan nieuwe pokoe. ‘Te mie lobie mie law’ heeft betrekking op relaties. Het nummer is al te beluisteren via You Tube, de zanger is ook te volgen via sociale media.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: