Stuna maakt comeback

Artiest Stunna staat gereed om een comeback te maken in de muziekscene. Dagblad Suriname verneemt het volgende over deze artiest. Nadat hij een hele poos niets van zich heeft laten horen zal hij nu samenwerken met artiest Berga. De de tijd is aangebroken om sterker naar buiten te komen. Momenteel zit hij in Parijs. De planning is om in de maand november richting Frans-Guyana te gaan om te werken aan een videoclip. Ook het plannen van enkele shows staat op schema. BVNDO Baas staat achter Stunna. ‘Er is heel veel gepland, al jaren was het wachten op de artiest. Nu is de tijd aangebroken dat fans en muziekliefhebbers wederom kunnen genieten van zijn talenten’ zegt MC Vuure die belast is met de promotie. ‘ Stuna is Back’ zegt de artiest zelf.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: