Sociaal project: rolstoelen en gestoffeerde stoelen verdeeld

Gisteren, 21 oktober, is door een team vanuit Blue Grand Café, een sociaal project afgewikkeld. Dagblad Suriname verneemt het volgende hierover. Blue Grand Café, Skin Glanz, Das Express Oil, Su Live Betting hebben de handen ineen geslagen. Het resultaat is dat de  groep als team een aantal sociaal zwakkere personen uit de samenleving heeft kunnen voorzien van rolstoelen. Er zijn in dit kader 22 rolstoelen verdeeld. Het team zal ook de districten Saramacca en Nickerie aandoen. Er zijn in totaal 40 stoelen te distribueren. De zoektocht naar mensen die zo een rolstoel echt heel hard nodig hebben begon via social media. Al gauw bleek dat de vraag naar rolstoelen heel erg groot is. Vijay Dasrath, eigenaar Blue Grand Café heeft 15 gestoffeerde stoelen gedoneerd ten behoeve van het NNC, het Nationale Nierdialyse Centrum. Omdat er behoefte aan was voor de patiënten, gezien de covid-19 maatregelen. Sima Jimadar, CEO van Skin Glanz, heeft meegeholpen door uit te kijken naar personen die zo een rolstoel echt heel hard nodig hebben. Ze gaf dit ook aan tijdens haar toespraak bij de overhandiging; de vraag is groot, maar we kunnen jammer genoeg niet een ieder in een keer helpen. De personen die bij deze donatie in aanmerking waren gekomen mochten na ontvangst hun rolstoel meenemen naar huis. (Foto: Regillio Derby)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!