Artiest Young Money zet voort met videoclip ‘Aanval’

De artiest Young Money is druk bezig te werken aan zijn muziek carrière. Dagblad Suriname verneemt het volgende over hem. Young Money staat bekend om zijn samenwerking met het team van artiesten inclusief King Koyeba, Badderman. Hij zat een tijd stil vanwege de Covid-19 situatie. Naar eigen zeggen komt de artiest sterker terug met zijn aankomende videoclip ‘Aanval’. Ondanks vertrek van de andere artiesten, King Koyeba, Badderman richting Nederland zal hij voortzetten met collega artiest Bugady Boy. Young Money heeft ten alle tijden naast King Koyeba gestaan op het podia, zowel nationaal als in het buitenland. Het is een uitdaging voor hem om nu officieel alleen aan de slag te gaan. Songs van Young Money zijn  te beluisteren via diverse radio stations, ook clips via diverse tv stations. Voor promotie van zijn nieuwste videoclip werkt hij samen met MC Vuure. Zijn boodschap luid als volgt, ‘geloof in jezelf en je bent zeker altijd waar je moet zijn, gaza mi she’

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: