Devotioneel Lied ‘Saath Chalega Jo Maiya Ki’

In verband met Navratri heeft de veelzijdige artiest Johnny Sewmar gewerkt aan het devotioneel nummer ‘Saath Chalega Jo Maiya Ki’. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Sewmar. Hij is sinds 1985 actief in de muziek scene. ‘Saath Chalega Jo Maiya Ki’ is een bhadjan (devotioneel nummer) met eigen lyrics met melodie van oud Indiase song. Hij werkte in feite aan een album met 10 nummers.  Sikander Bechoe kwam met het idee om alvast bhadjans in de periode van Navratri te lanceren. Een ander bhadjan waaraan de artiest ook heeft gewerkt heet ‘Bhara Hi Dhayalo’. Johnny Sewmar is mede oprichter en lid van muziekformatie The Innovation. De muziekgroep bestaat inmiddels al 10 jaar. Het idee om een devotioneel nummer te doen was er allang. ‘Omdat ik vaker in de mandir heb mogen optreden met een kleine groep van 3 personen. Zodoende had ik deels, de tekst al meer dan en jaar af. Sikander Bechoe Events, muziekformatie The Innovation staan ook achter dit project.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: