24-Jarige man rijdt op gestolen bromfiets naar politiebureau Albina en wordt in het bureau herkend door eigenaar bromfiets

Het Korps Politie Suriname bericht, dat de recherche van Regio Oost een zaak overgedragen heeft gekregen van de politie van Albina, betreffende de roof van een halsketting door twee mannen. Een van die twee, de 24-jarige K.Y., is aangehouden voor de beroving en voor de diefstal van een bromfiets.

Y. ging met de gestolen bromfiets naar het politiebureau van Albina om een klacht in te dienen tegen iemand. De bromfiets was inmiddels gespoten in een andere kleur. De eigenaar van de gestolen bromfiets was echter toevallig in het bureau aanwezig en herkende zijn bromfiets. 

Daarenboven was een getuige van de beroving ook in het politiebureau en herkende Kevin als een van de twee halskettingrovers. Y. werd direct aangehouden door de politie van Albina.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is K.Y. in verzekering gesteld. Hij geeft toe dat hij de bromfiets heeft gestolen, maar ontkent iets te maken te hebben met de beroving.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: