Captain-Elli MillionVoice lanceert nummer “Mjee Fuka”

De Surinaamse artiest Captain-Elli MillionVoice heeft het nummer “Mjee Fuka” uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt het volgende van de artiest. Hij heeft bevestigd dat hij zelf “Mjee Fuka” heeft geschreven en gezongen. Het nummer is thuis niet geoefend. Ik was in de studio voor een ander lied en toen is mij gevraagd om mee te doen aan een riddem en ik heb toen ook gelijk bevestigend geantwoord. Fredje heeft toen die beat voor me afgedraaid. Zodoende heb Ik in de eerste instantie een accapella gedaan. De tweede keer vroeg Fredje om het direct op te nemen en ik zei gelijk “ja”. Het heeft om en bij een kwartier geduurd om dit nummer te doen en het inspireert ons echt om door te gaan. Het is niet gemakkelijk om een goed nummer binnen een kwartier helemaal af te hebben.  Dit nummer omdat ik allerlei dingen zie gebeuren, zoals mensen die zelfmoord plegen, mensen die anderen pesten op allerlei onnodige dingen, vandaar dat ik het initiatief heb genomen om te schrijven en te zingen. Ook omdat ik nogal teleurgesteld ben in het leven. Ik zeg ook aan iedereen dat ook als je probleem zo groot als aarde kan zijn, denk daarbij nooit om op te geven want opgeven is geen optie. Bid en werk en God zal de rest regelen hoe het moet zijn” aldus de veelzijdige artiest.

Riddem van de song komt van producer Alfred Abisoina, meer bekend als Fredje in samenwerking met Makelya Abaisa. Elvin Pikientio, zoals hij eigenlijk heet heeft als doelstelling in de muziekwereld om het beter te doen dan vandaag. Je moet een voorbeeld  zijn voor de jongeren en ook voor de ouderen. Ook bij het bereiken van de top, daarom staat hij gereed om Suriname te vertegenwoordigen op muzikaal gebied. Hij is al vijf jaren actief in de muziekscene, hij heeft kawina gespeeld daarna, en een jaar terug is hij overgestapt naar Reggae muziek.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: