‘Halka Sa’ is eigen productie van veelzijdige Navin Sarjoe

De Surinaamse artiest Navin Sarjoe lanceert vandaag (21 oktober) zijn nieuwste productie ‘Halka Sa’. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Navin Sarjoe. ‘Halka Sa’ is een cover gedaan door Navin Sarjoe. Origineel gezongen door Indiase iconische zanger Hariharan. Dit project is zelfstandig gedaan door de artiest. Het muzikaal gedeelte en de zang heeft hij zelf gedaan. Hij werkte aan het project in zijn eigen studio, NAMAN Records. De release van de clip vindt vandaag plaats in verband met jaardag van de moeder van de artiest. Het is als een cadeau voor haar bevestigt de zanger. Ook vader Sarjoe staat helemaal achter hem als artiest en heeft hem gemotiveerd om zijn eigen studio op te zetten.

NAMAN Records is altijd een droom geweest. Sinds 2005 is Navin bezig geweest met zelfstudie over het produceren van muziek in de studio en meer. De zanger is officieel lid van muziekformatie The Juniors. ‘Voorlopig geen optredens vanwege de Covid-19. Ik zal naast live optredens met de band op gezette tijden ook uitkomen met eigen producties. Het geeft een meerwaarde als artiest’ zegt Navin. The Boss Promotions en KRS Royal staan ook achter dit project.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: