Veelzijdige Djanifo zijn carrière

Artiest Djanifo heeft Surinaamse roots. Zijn nieuwste song heet “Di ya wani mi moo”. Dagblad Suriname verneemt het volgende over de artiest. Hij is geboren in Paramaribo en heet Donovan Atipa. Hij is opgegroeid te Abra broki. Zijn roots liggen in Tamarin en Mooitaki. Al een paar jaar is hij woonachtig in België. De zanger heeft muziek als passie, hij is danser en daarnaast maakt hij zelf ook muziek. Hij  danst al jaren voor kenny B tijdens zijn live shows. In 2018 heeft de veelzijdige Djanifo zijn  eerste nummer uitgebracht, genaamd Mamacita. ‘Nu werd het tijd voor een song in zijn eigen taal “Di ya wani mi moo”. In mei ben ik benaderd door Dj Marocan om op een podium te zingen. “Daddy happy Riddim”, onder leiding van Naphtaly (Napi Studio). Al mijn nummers staan op YouTube, Spotify, Deeze en Apple Music. Op social media zijn de nummers ook te vinden via zijn artiestennaam “Djanifo” op Social. Show Some love, support me’ aldus de artiest.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: