Regen van condoleanceberichten voor ‘The man with the golden voice’

De veelzijdige Robby Soekatma is zaterdag komen te overlijden. Over hem het volgende bericht in ons krant. ‘The man with the golden voice’, is  op 55-jarige leeftijd thuis te Koewarasan overleden. Het droevige nieuws werd via social media verspreid. Het regent daar condoleance berichten. Jurmic Partodongso, die actief is geweest in de entertainment scene schreef op sociale media het volgende. ‘Ter ere van jou, Robby Soekatma  wordt vandaag vast voor ons ( Charo Putrimanis en ik) een dag alleen met jouw liederen..’ Zanger Maroef Tfc Amatstam schreef:, rust zacht Doppy. E. E schreef :Wat een schok!. dit zijn enkele van de vele condoleance berichten. Enkele topnummers van Soekatma zijn ‘Percoyo’, ‘Bribi mi’ , ‘Boeng libi’. De artiest was in leven actief in de muziekscene als singer/songwriter. Hij zal voortleven middels zijn muziek.  (Foto: Remy Amatjasir)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!