7 nieuwe Covid-19 besmettingen – Slechts 53 testen uitgevoerd

Het aantal nieuwe Covid-19 besmettingen bedraagt zondag 7 volgens de zondagavond bijgewerkte Covid-19 website. Zaterdag waren dat er 15, maar dat aantal is later bijgesteld naar 10 besmettingen. Er zijn slechts 53 testen uitgevoerd.  Acht personen zijn genezen verklaard. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt 78. 540 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine.

Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten nog steeds 4, en 24 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 52 Positief geteste personen bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 5.130.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: