“Life is a Game” is laatste film voor veelzijdige NizamAli Ozir

De veelzijdige NizamAli Ozir staat bekend in Surinaamse filmscene. Dagblad Suriname verneemt dat alvorens zijn vertrek richting Mekka voor hadj  de film “Life is a Game” is vertoond in TBL cinemas. Andere Surinaamse films van NizamAli  Ozir zijn  “Time Will Tell” en “ Mustafa”. De film “Mustafa” is ook gegaan naar het filmfestival in Utrecht. Volgens Nizam kent Suriname veel talenten, echter waardering is moeilijk en sponseringen zijn barslecht. Hij bedankt een ieder voor zijn of haar bijdrage, in het bijzonder de acteurs en actrices. Hij zal eventueel scripts kunnen schrijven voor anderen, maar niet meer actief bezig zijn. De reden hiertoe zijn, leeftijd en de huidige situatie in de wereld. De filmmaker, acteur, schrijver zegt hiermee vaarwel en hoopt dat hij ieder tevreden heeft kunnen stellen.

( Foto archief: Dagblad Suriname/ film scene “Life is a Game”)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: