Man (54) doodgestoken te Munder – 58-Jarige verdachte aangehouden

De 54-jarige Anoedjkoemar Chanai is afgelopen zondagmorgen doodgestoken op zijn woonadres aan de Vanierstraat te Munder. Een voorbijganger zag het lichaam in de open garage liggen, zo bericht het Korps Politie Suriname vandaag, donderdag 15 oktober.

Het lichaam van Chanai vertoonde steekwonden. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Het lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen door de politie

Uit het voorlopig politieonderzoek blijkt, dat het slachtoffer door de 58-jarige D.H. is neergestoken. De verdachte is inmiddels aangehouden. Hij verklaarde tegenover de politie, dat hij naar het woonadres van het slachtoffer ging om een klus te klaren voor een vrouw, die op hetzelfde adres woonachtig is. 

Ook zei de verdachte, dat hij vaak mishandeld werd door het slachtoffer. Op de bewuste zondagmorgen kregen de verdachte en het slachtoffer weer ruzie met elkaar. De verdachte had een mes bij zich en stak daarmee Chanai ettelijke keren. Vervolgens vluchtte de verdachte, maar werd dezelfde dag door de politie van het bureau Munder opgespoord en aangehouden.

De verdachte is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. Hij wordt onder andere verdacht van doodslag en zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende. 

De politie van het bureau Munder heeft de zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!