Administratieve diensten en bestuursruimte Adekus gesloten door Covid-19 besmetting

De administratieve diensten en de bestuursruimte van de Anton de Kom Universiteit van Suriname moesten donderdagochtend gesloten worden vanwege Covid-19 besmettingen. Dit deelde Onderwijsminister Marie Levens donderdagmiddag mee in De Nationale Assemblee (DNA). “Met de professionele hulp van BOG worden overige leerkrachten en leerlingen, docenten en medewerkers, heel goed begeleid”, benadrukte de bewindsvrouw. Levens stelde dat met Covid-19 het vaak zal voorkomen dat onderwijsinstellingen periodiek gesloten zullen moeten worden, omdat altijd nog een geval van besmetting kan voorkomen. Zij drukte een ieder op het hart om slechts de instructies van BOG en de artsen op te volgen en niet zomaar dwars door de protocollen heen te werken. De protocollen van Volksgezondheid zijn opnieuw gewijzigd, waardoor leerkrachten zich hieraan zullen moeten aanpassen.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: