DNA-vergadering over Covid-19 en Onderwijs verschoven vanwege thuisquarantaine ministers

De plenaire openbare vergadering die uitgeschreven was voor dinsdag, is verschoven naar een nader te bepalen datum. Op deze vergadering moest de president c.q. de regering informatie aan het college verstrekken over vraagstukken ten aanzien van de start van het schooljaar 2020-2021. VHP-parlementariër Mahinder Jogi om een reactie gevraagd, zegt aan Dagblad Suriname dat de uitstel van deze vergadering merendeels te maken heeft met het feit dat een kwart van de ministers nu in thuisquarantaine zit, terwijl één minister Covid-19 positief is en momenteel in het ziekenhuis ligt. Als alles goed verloopt, ligt het volgens hem in de bedoeling dat donderdag deze vergadering normaal zal worden voortgezet.

FR

error: Kopiëren mag niet!