Samenwerking voor ondersteuning aan hulpbehoeftige gezinnen

In het kader van Covid-19 zijn Lions Club Paramaribo Central en de Stichting Grateful Giving Nederland een samenwerking aangegaan om hulpbehoeftige gezinnen in deze periode van het jaar te ondersteunen met waardebonnen en  financiën voor  de dekking van de kosten van hun huishouding. Door covid-19 kampen vele gezinnen met inkomensproblemen. “Als lions is het onze plicht om samen met partners de hulpbehoeftige mens tegemoet te komen”, aldus lion Glenn Tewari President van Lions Club Paramaribo Central. Hierdoor zijn hedenmorgen aan tien hulpbehoeftige gezinnen waardebonnen uitgereikt. De financiën voor dit project zijn alle verzameld in Nederland door de Stichting Grateful Giving. Eerder heeft dit samenwerkingsverband ook aan gezinnen in enkele districten waaronder Saramacca en Wanica waardebonnen overhandigd. Tijdens dit project hebben de leos van Leo Club Gadotjo ook flink meegeholpen met de voorbereiding en uitvoering van dit project. Wij danken alle ondersteuners van dit project voor hun bijdrage.

error: Kopiëren mag niet!