Lions Club Paramaribo Central gaat in op aanvraag Pas School

Op aanvraag van de Pas School te Futunakaba  aan de Suriname rivier  omgeving Pikin Slee  hebben fellows van Lions Club Paramaribo Central uit eigen middelen een bijdrage geleverd aan de restauratie van de toilettengroep van deze school. Als oudste lions club in Suriname heeft LC Parbo Central zich beschikbaar gesteld om het Surinaams kind in het onderwijsproces altijd te blijven ondersteunen. De overhandiging van deze goederen schenking heeft plaatsgevonden in Paramaribo.

Volgens Lion Glenn Tewari, President van Lions Club Paramaribo Central geeft zijn club middels deze schenking aan dat niet alleen het kind in het onderwijs in Paramaribo en elders in de jonge kustvlakte de voorkeur geniet maar ook de pupillen in ons achterland. De kinderen moeten de gelijke kansen krijgen om zich te ontwikkelen via onderwijs om zodoende verder te werken aan de ontwikkeling van Suriname in de nabije toekomst. De fellows  lion Rude Sanngali, Roy Heave en Lucas Ooft die dit project hebben helpen realiseren worden bedankt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: