Halloween horror town: In de golfcart of lopen door scare zones

Halloween is in aantocht. In ons land zal Utopia Heritage omgetoverd worden tot een Halloween horror town. Dagblad Suriname verneemt het volgende van de organisatie. De Halloween horror town zal zich ook aanpassen aan de huidige situatie. Een bezoek aan het Halloween horror town zal mogelijk zijn met de volgende opties. Een golfcart zal rijden door 5 verschillende scare zones. Ten alle tijde moet iedere deelnemer / bezoeker zich bevinden in de golfcart. Er mag dus op geen enkel moment worden uitgestapt tijdens het ritje. Zo een ritje duurt ongeveer 15 min. Aan het einde van de rit stappen de bezoekers uit en krijgen ze de gelegenheid om een foto te maken bij onze fotobooth. Er mag ook volgens van te voren bepaalde regels / voorwaarden gelopen worden. De personen mogen lopen door 5 verschillende scare zones,  op 10 meters  afstand van de groep voor en achter ze. Begeleiders zorgen er strikt voor dat de 10 m afstand wordt bewaard tussen de groepen. Hierna volgen ze de bordjes terug naar hun auto en moeten ze het terrein verlaten . De golfcart zal gelijk na het uitstappen gedesinfecteerd worden en dan wordt de volgende groep opgehaald. Er zijn 4 golfcarts beschikbaar tijdens het evenement. In elke golfcart mogen er max 5 personen exclusief the driver zitten. De golfcarts rijden op minimaal 10 afstand van elkaar. Voor bezoek aan het evenement moet het publiek zich van tevoren registreren en  betalen bij de aangegeven locaties Addictive Beauty (Jipatstraat 11) of Flexy kantoor (Heerenstraat34) – bij de betaling moet de klant zijn / haar voertuig kentekennummer doorgeven omdat zij dan aan de hand van die informatie naar binnen mogen rijden om te parkeren. Er mag dus betaald worden voor max 5 personen- klant krijgt 1 pasje en daarop staat het  aantal personen, kenteken nummer en achternaam tijd en datum. De klant geeft ook aan op welke datum en op welk tijdstip die wilt komen. De officiële data voor het geheel zal op 12 oktober onthuld worden door de organisatie. Vanwege de covid-19 situatie is de organisatie genoodzaakt om dit evenement op een veilige manier te organiseren. Zodoende kunnen zij helaas geen grote groepen tegelijk accommoderen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: