Zangeres Jennah is nieuw aanwinst muziekformatie GENTLE

De Nederlandse muziekformatie GENTLE verwelkomt hun nieuw aanwinst heel hartelijk. Dagblad Suriname verneemt het volgende hieromtrent. GENTLE presenteert deze week hun nieuwe aanwinst en dat is de Javaanse zangeres Jennah. Na 8 jaren heeft het management weer besloten om een zangeres aan te trekken. Het publiek vroeg er al een hele tijd om en nu geeft GENTLE hun wat ze hebben gewenst! Zo kan de band ook een bredere doelgroep van dienst zijn. Het is een welkome vorm van vernieuwing. Jennah is een jongedame van 28 jaartjes jong en zij is woonachtig in Rotterdam, Nederland. Ze heeft in de afgelopen jaren bij verschillende bands in Nederland haar bijdrage geleverd. Stiekem hoopte ze al een tijdje een plek te bemachtigen in GENTLE. En dat is haar nu gelukt. Zij is een allround zangeres. Als Javaanse dame zingt ze Hindoestaans. In 2018 is zij op tour geweest in Suriname. Dit was een succes en ze hoopt na de Covid -19 weer naar Suriname te komen met haar nieuwe band. Aan alle muziekliefhebbers en fans geeft de groep haar fans het volgende mee. ‘Houd de facebook page van Muziekformatie GENTLE in de gaten, want er staan leuke dingen op het programma’.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: