1e Gouden Plaat voor artiest Tranga Rugie

De artiest Tranga Rugie heeft 1000.000 views behaald voor de welbekende Bigi Sma Floot. De artiest wordt op een bijzonder manier beloond voor dit feit. Dagblad Suriname verneemt het volgende hierover. De organisatie in Suriname @FullColour Entertainment laat het feit van 1.000.000 views voor Bigi Sma Floot niet zomaar voorbij gaan. Ze krijgt van directeur FullColour Entertainment, Splashmaster Gilly , haar 1e Gouden Plaat met 2 gram echt goud hetgeen mede mogelijk is gemaakt door Essence Group. De organisatie stuurt zodoende een speciale power naar haar band in Nederland (TML) en bedankt verder alle Tranga Rugie Fam, Fans & Friends. Ook geeft de organisatie mee om halles hieromtrent te blijven volgen op al haar digitale kanalen. Blijf haar muziek streamen want er komt meer voor een ieder. ‘De organisatie is blij dit geschenk te mogen overhandigen aan Tranga Rugie voor haar inzet en hard work en benadrukt haar inzet  met de woorden: “dit verdient ze zeker’, zegt Splashmaster Gilly.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: